Specialist in winkelinrichting van massief hout

Over I-D Hout

Welkom op de website van het familiebedrijf I-D Hout.

De beleving in een winkel kan een groot verschil maken. Potentiele klanten zijn sneller geneigd aankopen te doen in een winkel waarin ze zich prettig voelen. Juist de producten van I-D Hout creëren een mooie sfeer. Onze producten en oplossingen zijn zo ontworpen dat uw producten optimaal gepresenteerd worden. Wij horen regelmatig van onze klanten dat er een omzetstijging voordoet, nadat zij hebben besloten de winkel in te richten met de interieurs van I-D Hout.

Missie van I-D Hout 

I-D Hout wil zich inzetten voor een goede beleving in uw winkel. Zeker in dit digitale tijdperk is dit belangrijker dan ooit. Daarbij zorgt een positieve beleving voor een hogere klanttevredenheid en omzet. I-D Hout kan u helpen met het verbeteren van de uitstraling in uw winkel.

Presentatiemeubelen

Er is een standaard assortiment met presentatiemeubelen beschikbaar. Deze kan u vinden op de pagina (link: Catalogus) Echter helemaal standaard is deze niet, op wens van de klant kunnen deze meubelen worden aangepast. U kunt hierbij denken aan kleur, maatvoering, uitstraling. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp te realiseren.

Complete inrichting op maat

Voor een complete winkelinrichting bent u bij I-D Hout aan het juiste adres. U maakt samen met onze adviseur een plan voor de aanpak van uw winkel. Hierbij is er heel veel mogelijk. Uw eigen ontwerp laten produceren?  Bijzondere vorm in het pand? Allemaal geen probleem bij I-D Hout.

Wie is I-D Hout?

I-D Hout is al jaren specialist in het produceren van houten presentatiemeubelen en winkelinrichtingen op maat. Vele bloemen- en plantenwinkels, chocolaterieën, en dierenwinkels gebruiken onze presentatiemeubelen.